Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

glazenwasser Wateringen

Zoekt u een glazenwasser die uw pand in Naaldwijk, of een andere plaats in het Westland grondig kan schoonmaken? BCS voor Schoonhouden is u graag van dienst. Wij bieden u een schoonmaakpakket wat geheel aansluit bij uw wensen en bieden niet alleen diensten voor de buitenkant van uw pand, maar ook voor de binnenkant. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wie weet staat onze glazenwasser binnenkort bij u op de stoep in Naaldwijk of een andere plaats in het Westland.

Het telewash systeem van de glazenwasser uit de buurt van Wateringen en ’s-Gravenzande


Het grote voordeel van het telewash systeem is dat het overal inzetbaar is tot 15 meter zonder dat er zware hulpmiddelen voor nodig zijn. Zowel voor glas, gevelbeplating en kozijnen. De gevel wordt niet belast en onze glazenwassers die uw pand in Wateringen of ’s-Gravenzande schoonmaken komen niet in aanraking met valgevaar. Het middel waarmee de ramen schoongemaakt worden is puur water zonder mineralen. Hierdoor is ons middel dus niet schadelijk voor het milieu en zorgt het niet voor vlekken of strepen. U bent altijd verzekerd van een schitterend resultaat.

Effectieve gevelreiniging


Nu de ramen schoon zijn, kan de rest van uw pand natuurlijk niet achterblijven. Wat dacht u van de gevel. De gevel van uw pand immers het eerste wat uw klanten of gasten als eerste zien zodra zij uw kantoor of woning betreden. Maar naast het effect van de presentatie van uw gevel, zorgt gevelreiniging ook voor optimale kwaliteit. De kleur en glans wordt namelijk behouden waardoor de levensduur toeneemt. Naast gevelreiniging schakelt u ons ook in voor de reiniging van uw kunststof of aluminium kozijnen en dakkapel. En wat dacht u van onze anti spin behandeling. Met een speciaal krachtig en milieuvriendelijk vloeistof brengen we een vuilafstotende beschermlaag aan waardoor spinnen geen nesten of webben kunnen maken. Deze vloeistof is wateroplosbaar, transparant en vlekt niet. Tevens is het niet schadelijk voor mensen, dieren en planten. U bent hiermee maar liefst zes maanden beschermd tegen spinnen, webben en spinnennesten.

Een schoon pand: zowel binnen als buiten


Dankzij de glazenwasser ziet de buitenkant van uw pand te ’s-Gravenzande of Wateringen er stralend uit, maar hoe zit het met uw interieur? Wilt u uw kantoor of woning dagelijks, wekelijks of maandelijks schoon laten maken? Gaat het om het trappenhuis, de vloer of het interieur? Dit zijn allerlei gegevens die wij graag te weten komen wanneer u een van onze schoonmaakdiensten in wilt schakelen. Wij nodigen u dan ook uit voor een kennismakingsgesprek waar uw wensen en verwachtingen aan bod komen. Aan de hand van de verzamelde gegevens voorzien wij u van persoonlijk en professioneel advies. Hierdoor kunnen wij de juiste technieken en werkwijze selecteren. U bent te allen tijde verzekerd van een persoonlijke oplossing.

Kies voor een totaaloplossing


Voor een totaaloplossing bent u dus bij ons aan het juiste adres. Of het nu om glasbewassing, schoonmaak, bouwsupport of een spinnenbehandeling gaat, wij zijn u graag van dienst! Heeft u vragen? Of wilt u een gesprek inplannen met de glazenwasser uit de buurt van Wateringen en ’s-Gravenzande? U neemt eenvoudig contact op door te bellen naar 0174-442341.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen