Kunststof kozijnen schoonmaken

Lastig om uw kozijnen regelmatig zelf schoon te maken? Laat dit dan uitvoeren door ons. Wij zorgen dat alles met nauwkeurigheid en op frequente wijze wordt schoongemaakt. De prijs van het schoonmaken van uw kunststof kozijnen hangt af van het aantal kozijnen en de afmetingen. Dit zal bij een afspraak volledig worden besproken.

Waarom kunststof kozijnen schoonmaken
Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, maar moeten toch af en toe goed worden schoongemaakt. De kunststof kozijnen krijgen anders een vieze uitstraling door vuil, aanslag en weersinvloeden.

Schoonmaken van kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen kunt u het beste 1 à 2 keer per jaar (laten) schoonmaken. U kunt dit bijvoorbeeld combineren met het wassen en zemen van uw ramen.

Het schoonmaken van uw kozijnen kunt u ook zelf doen, door een heet sopje en een doek. Als schoonmaakmiddel kunt u bijvoorbeeld allesreiniger gebruiken. Vervolgens gaat u met het doekje over de kozijnen en zo maakt u ze weer schoon! Vergeet hierbij niet de hoekjes en de onderdorpel mee te nemen. De onderdorpel is de onderste rand van het kozijn, bij de vensterbank. Dit zijn vaak de verzamelplaatsen voor vuil en spinnen. Ook deze kunt u laten verwijderen door ons.

Wat moet u zeker niet doen
Er zijn een aantal zaken die wij afraden als u zelf het kunststof kozijn gaat schoonmaken:

- Gebruik geen schuursponsje. Anders beschadigt u het kozijn.
- Gebruik geen schurend schoonmaakmiddel. Ook dan tast u het kunststof aan.
- Gebruik geen agressief schoonmaakmiddel.
- Gebruik geen auto-onderhoudsproducten, deze zijn te agressief.

Het beste kunt u uw kunststof kozijnen laten schoonmaken. Wij kunnen samen met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden van de schoonmaak te bespreken. Hierbij adviseren wij u bij de frequentie van de schoonmaak en de type schoonmaak. U wordt volledig ontzorgd in de schoonmaak en u heeft geen omkijken meer naar de viezigheid of naar de regelmaat van de schoonmaak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen

Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 442 341

of Stuur een e-mail