Tips voor het schoonmaken van uw huis

Bij het schoonmaken van uw pand, kantoor of huis, laat u zich graag ontzorgen door BCS voor schoonhouden. Maar natuurlijk geven we ook tips en tricks als het gaat om het schoonhouden van onder andere de badkamer, keuken of het verwijderen van vlekken.

Veel eenvoudige producten in huis, kunnen al een enorme bijdrage leveren aan het simpel en goed schoonmaken van uw huis. Azijn bijvoorbeeld, kunt u voor meer dingen gebruiken dan u denkt.

Op welke wijze krijgt u een spons goed schoon?
Een smerige spons krijgt u goed schoon door deze een paar minuten in heet sodawater te leggen. Daarna spoelt u hem uit met koud water en laat u hem drogen. Het voordeel is dat ook de ziektekiemen gedood worden en de spons weer goed gebruikt kan worden.

Vlekken van de bank verwijderen, doet u zo
Een drankje gemorst op de bank of wat vetvlekken die er niet meer uitgaan? Het wondermiddel ossengalzeep haalt alle vlekken van de bank. Ossengalzeep kun je gewoon kopen bij de drogist.

Het verwijderen van groene aanslag op tuinmeubelen
Groene zeep en een grove borstel zorgen perfect voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen. Een paar keer flink boenen en de meubelen zijn weer als nieuw.

Kalk in de badkamer 
Heeft u last van een douchewand of douchecel die omringt is met kalk? Smeer het dan in met glansspoelmiddel en laat dit tien minuten intrekken. Spoel daarna het glansspoelmiddel af en u bent volledig verlost van de kalk. 

Schoonmaken van de luxaflex
Een luxaflex is moeilijk schoon te maken. Wilt u de luxaflex weer helemaal schoon en fris krijgen? Leg de luxaflex in bad met Biotex groen en spoel deze na een half uurtje af met warm water. Alle geuren en kleuren zijn verwijderd!

Wilt u op de hoogte blijven van onze schoonmaaktips? Houdt dan onze facebook-pagina in de gaten. Wie weet hebben wij wel de ideale oplossing voor uw schoonmaakprobleem!

op de hoogte blijven van onze schoonmaaktips?

Houdt dan onze facebook-pagina in de gaten.
Wie weet hebben wij wel de ideale oplossing voor uw schoonmaakprobleem!

facebook