uw huis verbeteren met gevelreiniging

Het hele jaar door is uw huis blootgesteld aan regen, wind en vervuiling van buitenaf. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om uw huis een opknapbeurt te geven. Gevelreiniging is een uitstekende manier om uw huis eens goed schoon te laten maken.

De mogelijkheden van gevelreinigingnbsp
Om uw huis op te laten knappen aan de hand van gevelreiniging, kunt u kiezen uit verschillende varianten. Zo kunt u uw huis laten stoomcleanen, chemisch reinigen of zandstralen. Bij BCS voor Schoonhouden passen wij stoomcleanen toe.

Stoomcleanen
De meest gebruikte variant voor het schoonmaken van uw gevel is stoomcleanen. Deze schoonmaakwijze wordt vaak ingezet bij lichte vervuiling, zoals mos en aanslag. Bij stoomcleanen wordt met een hogedrukspuit heet water op de gevel gespoten. Het vuil wat loslaat wordt vervolgens van de gevel afgespoten.

Frequentie van de schoonmaak
Het type vervuiling bepaald hoe vaak de gevel van uw woning gereinigd moet worden. De mate van vervuiling, het type steen en de noodzaak van de schoonmaak spelen hierbij een rol. 

U krijgt een prettig gevoel als u uw huis of bedrijf ziet stralen en verzekerd bent van schoonheid. Daarnaast wordt de levensduur van uw huis verlengt door gevelreiniging!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen

Raymond of Sebastiaan.
T 0174 - 442 341

of Stuur een e-mail

Werkwijze van BCS voor Schoonhouden
Bij het kiezen voor een schoonmaakbedrijf raden wij aan om eerst te informeren naar de mogelijkheden en bepaalde punten alvast op een rijtje te zetten, zoals de mogelijke frequentie en hoeveelheid schoonmaak. Zo kunt u de juiste afspraken maken en bent u verzekerd van kwalitatieve schoonmaak.

Als u kijkt naar de werkwijze van BCS voor Schoonhouden, houden wij een bepaalde richtlijn aan. Zo is onze werkwijze opgebouwd uit de volgende punten:

  • Communicatie
  • Kennismaken
  • Adviseren 
  • Sparren
  •  Juiste schoonmaak

Wij willen u graag adviseren in de juiste frequentie en schoonmaak voor uw aanvraag. Ons doel is het schoonmaken voor te zijn, door het preventief schoonhouden van uw pand, huis of kantoor. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en kunt u genieten van een schone en nette omgeving.

Heeft u geen tijd om schoon te maken, en wilt u zeker zijn van professionele schoonmaak?   Neem dan contact op met BCS voor Schoonhouden en u bent verzekerd van de ontzorging in schoonmaak en schoonhouden.