Zoveel calorieën verbrandt u met schoonmaken

Nooit meer naar de sportschool, want schoonmaken op zich is al een hele work-out. Dat schoonmaken goed is voor de gezondheid en voor de beweging, wist u waarschijnlijk al. Maar hoeveel calorieën u per schoonmaak verbrandt, is verbazingwekkend! Wij hebben de verschillende schoonmaken op een rijtje gezet. Welke schoonmaak voert u het meeste uit?

1. Stofzuigen
Stofzuigen is een intensieve klus. U verbrandt al gauw 119 calorieën met een half uurtje stofzuigen. Nog maar een extra rondje door het huis met de stofzuiger!

2. Auto wassen
De auto wassen met dit lekkere weer, is natuurlijk al geen straf. Daarnaast verbrandt u ook nog eens 200 calorieën per wasbeurt. Een win-winsituatie!

3. Ramen lappen
Ramen lappen is geen wekelijkse bezigheid, maar zorgt toch weer voor een verbranding van maar liefst 150 calorieën per half uur. Zeg de sportschool maar gedag. 

4. Dweilen  
Koop er nog maar een dweil bij, want u kunt niet meer zonder. Met een half uurtje dweilen verbrandt u maar liefst 153 calorieën! Het schoonmaken houdt niet op. 

5. Badkamer schoonmaken
Een echte work-out is het schoonmaken van uw badkamer. Als u de gehele badkamer meepakt, verbrandt u gemiddeld 400 calorieën. Boenen maar!

6. Koken
Toch mooi dat u ook nog eens afvalt bij het koken van een heerlijke maaltijd. Met koken verbrandt u toch weer zo een 135 calorieën per uur.

Heeft u nog een goede schoonmaak waarbij het zweet op uw voorhoofd staat? Wij zijn de gehele dag zoet met onze werkzaamheden!

Heeft u nog een goede schoonmaak waarbij
het zweet op uw voorhoofd staat?

Wij zijn de gehele dag zoet met onze werkzaamheden!

T 0174 - 442 341