Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Professionele schoonmaak

Dankzij professionele schoonmaak van BCS voor Schoonhouden in Naaldwijk weet u zeker dat wat schoon moet zijn, ook ├ęcht schoon is. Zowel voor particulieren als ondernemers staan wij gewapend met een stoffer, dweil en schoonmaakmiddel klaar om de strijd met vuil aan te gaan. Van aanslag op de dakgoot tot stofzuigen van de vloer en het zemen van ramen tot het verwijderen van stof. Dankzij een professionele schoonmaak, gaat u voor een maximale uitstraling van uw pand.

Professionele schoonmaak met resultaat

Wanneer u kiest voor onze professionele schoonmaak, bepaalt u zelf op welke manier het vormgegeven wordt. Zo werken we volgens uw planning en stellen we een persoonlijk schoonmaakplan op. Doordat iedere woning en iedere onderneming anders is, zijn onze werkzaamheden dat ook. Kies voor hulp op het gebied van glasbewassing, standaard schoonmaakhulp of specialistische ondersteuning zoals gevelreiniging. Dan zorgen wij dat uw pand zowel van binnen als buiten straalt.

Ga voor een smetteloos resultaat

Plan een kennismakingsgesprek in en maak gebruik van onze professionele schoonmaak. Doordat wij een doelstelling op maat opstellen, passen de schoonmaakwerkzaamheden binnen uw eisen en verwachtingspatroon. Wij adviseren u over de verschillende opties zodat u de ondersteuning krijgt die het best in uw situatie past. Wilt u een ontmoeting inplannen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0174 - 442 341 of stuur een e-mail naar info@bcsvoorschoonhouden.nl.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen