Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Schoonmaak advies

Een duidelijk en eerlijk schoonmaak advies is als een troef die u in handen heeft. Het enige wat u hoeft te doen, is contact op te nemen met schoonmaakbedrijf BCS voor Schoonhouden in Naaldwijk. Zowel voor particulieren als ondernemers steken wij de handen uit de mouwen. Alles om ervoor te zorgen dat de binnen- én buitenkant van het pand weer straalt als nooit tevoren.

Een schoonmaak advies waar u mee vooruit kunt

Kijkt u al tijden tegen aanslag op uw gevel aan? Heeft u binnen de kortste keren veel stof in uw pand of kunt u bijna niet meer door de ramen naar buiten kijken? Dan is het dringend tijd voor een eerlijk en duidelijk schoonmaak advies. Van een standaard schoonmaak tot specialistische werkzaamheden: wij pakken iedere klus aan. Wanneer het hardnekkige vuil verwijderd is, houden wij uw pand indien gewenst periodiek schoon. U bepaalt in dat geval zelf hoe vaak wij langs komen en wat wij onder handen nemen.

Schoonmaak advies volgens uw planning

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om schoonmaakwerkzaamheden op de werkvloer of bij u thuis uit te voeren. Daarom komen wij langs wanneer u dat schikt. Wij werken helemaal volgens uw planning. Laat ons weten wat wij schoon mogen maken, zodat wij een schoonmaakplan en advies naar uw situatie kunnen maken. Neem contact met ons op en bespreek in een kennismakingsgesprek uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar 0174 - 442 341 of stuur een e-mail naar info@bcsvoorschoonhouden.nl.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen