Deskundigheid en perfectie

Voor elke schoonmaak advies op maat

Planningsgericht

Schoonmaak kantoren Westland

Voor de schoonmaak van kantoren in het Westland, maakt u gebruik van de expertise van BCS voor Schoonhouden. De combinatie van jarenlange ervaring en de nodige vakkennis bent u altijd verzekerd van een professionele uitvoering van onze diensten. Uiteraard maken wij gebruik van uitstekende materialen. Of het nu gaat om de schoonmaak van de buitenkant of binnenkant van uw kantoor in het Westland, wij zorgen ervoor dat uw pand straalt.

BCS voor Schoonmaken schakelt u in voor de schoonmaak van kantoren en woningen in het Westland


Dagelijks bent u druk bezig met allerlei zaken waardoor het schoonmaken er nog weleens bij in kan schieten. Daarom schakelt u de expertise van onze enthousiaste en gedreven medewerkers in. Voor zowel de schoonmaak van uw kantoor als uw woning in het Westland nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken wij uw wensen en passen wij onze werkwijze en technieken hierop toe. U bent altijd verzekerd van een persoonlijke oplossing waar wij uw zorgen uit handen nemen. Bent u geïnteresseerd in onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst?

De schoonmaak van de buitenkant van uw kantoor in het Westland


Het interieur van uw kantoor in het Westland is schoongemaakt, maar wat dacht u van de buitenkant? Hoe ziet de gevel er op dit moment uit? En zijn er bijvoorbeeld veel spinnenwebben aan de buitenkant te vinden? Laat uw pand zowel binnen als buiten stralen. Graag lichten wij onze schoonmaakdiensten voor u uit:

  • Gevelreiniging
  • Verleng de levensduur van uw gevel met effectieve gevelreiniging van BCS voor Schoonmaken. De kleur en glans blijft zo behouden en de presentatie van uw pand is voortreffelijk.
  • Kunststof en aluminium kozijnenreiniging
  • Wat is de staat van uw kunststof of aluminium kozijnen? Wij begrijpen dat u hier niet regelmatig naar kijkt. Echter is dit wel een belangrijk onderdeel wanneer het om de uitstraling van uw pand gaat.
  • Dakkapel en daklijstenreiniging
  • Dakkapellen en daklijsten zijn de ideale plekken voor vogelpoep, mos en gevolgen van neerslag. Wij reinigen en zorgen ervoor dat uw dak weer straalt en glanst.
  • Anti spin behandeling
  • Het valt misschien niet direct op, maar veel kantoren in het Westland zitten onder de spinnenwebben die lang niet schoongemaakt zijn. Reken af met spinnen, webben en spinnennesten met het krachtige en milieuvriendelijke vloeistof. Dankzij de beschermlaag bent u maar liefst zes maanden beschermd tegen spinnenwebben.
  • Glasbewassing
  • Wilt u ook dat uw ramen streep- en vlekkeloos zijn? Onze glazenwassers gebruiken enkel water zonder mineralen voor een verrassend resultaat. Gaat het om een ruimte tot 10 meter? Dan maken wij gebruik van een ladder. Panden hoger dan 15 meter maken wij schoon met het telewash systeem. Dit is een veilige en milieubewuste manier van glasbewassing.

Volledige ontzorging
Wilt u geen omkijken meer hebben naar de schoonmaakwerkzaamheden? Kies voor ons totaalpakket en laat uw pand stralen. Gebruik uw tijd voor andere zaken of houd zelfs tijd over! Zien wij u binnenkort op ons kantoor om uw wensen te bespreken? Voor vragen of meer informatie over onze werkwijze betreft de schoonmaak van kantoren in het Westland belt u naar het telefoonnummer 0174-442341.

Contact

Ook met vragen kunt u gerust bellen of uw gegevens achterlaten in onderstaand formulier.

Versturen